Ensemble "Mandaad"


Doel:
Met gebruikmaking van geschoolde mannenstemmen per project een koor vormen dat zich toelegt op het uitvoeren van repertoire dat weinig ten gehore wordt gebracht.

Uitgangspunt:
Deelnemers aan het projectmatig opgezette koor zijn professioneel, student of gevorderde amateurzanger. Zelfstudie, stemvorming en en goed eindresultaat zijn de speerpunten.

Frequentie:

Afhankelijk van de omvang van het repertoire wordt een aantal zondagen gepland om te repeteren. De repetitieplaats is Arnhem.

Organisatie:
Stichting De Muzenval neemt de organisatie van het mannenprojectkoor voor haar rekening. Arno Vree, artistiek leider van De Muzenval is ook de dirigent van "Mandaad".

Repertoire:
Het repertoire bestaat uit grote, onbekende werken uit alle (beschikbare) perioden van de muziekgeschiedenis, met een accent op werken uit de Romantiek. Een aantal voorbeelden van componisten uit deze periode zijn: Schubert, Mendelssohn, Liszt, Bruckner, Vaughan Williams, Elgar, Gounod, Franck en Grieg.

Interesse:
Ben je geïnteresseerd in ensemble "Mandaad" en wil je op de hoogte gehouden worden van het eerst volgende project, geef je gegevens dan even door. info@demuzenval.nl